Maxima MC in the Netherlands selects Agfa HealthCare’s Enterprise Imaging Platform to support its efficiency, quality and safety ambitions

.

Enterprise Imaging vervangt de bestaande IMPAX PACS-oplossing en voegt er cardiologierapportage aan toe.
De verschillende toepassingen pass away de diverse specialismen vandaag gebruiken voor het beheer van beelden, zullen vervangen worden door één platform.
Om de medische beelden vlot te ontsluiten binnen en buiten het ziekenhuis, integreert Enterprise Imaging fulfilled het elektronisch patiëntendossier (EPD)

.
Agfa HealthCare kondigt aan dat het Maxima MC (MMC) in Eindhoven en Veldhoven na een periode van marktverkenning besloten heeft om het marktleidende Enterprise Imaging platform fulfilled geïntegreerd VNA te implementeren. Hiermee gaan MMC en zorgtechnologiepartner Agfa HealthCare een hernieuwde samenwerking aan.
Eén platform voor alle medische beeldenBinnen de nieuwe overeenkomst zal MMC zijn bestaande IMPAX PACS-oplossing van Agfa HealthCare overzetten naar het moderne, state-of-the-art Enterprise Imaging-platform.
Niet alleen de radiologie-afdeling zal gebruik maken van Enterprise Imaging, dat de volledige workflow van visualisatie, evaluate, identify en communicatie naadloos ondersteunt. Ook de echo-cardiologen zullen rapporteren vanuit het intelligente, workflowgerichte platform.
Business Imaging zal bovendien alle beelden van de afdelingen nucleaire geneeskunde, kaakchirurgie en medische fotografie samenbrengen in een centraal archief. Op pass away manier zal het de verschillende andere systemen vervangen pass away het ziekenhuis vandaag gebruikt voor de bewerking, opslag en archivering van medische beelden.
Doelmatige zorgDankzij de integratiemogelijkheden van de open Enterprise Imaging-oplossing kan MMC additional afdelingen toevoegen en van daaruit voluit alle beeldgegevens benutten, of ze nu afkomstig zijn van radiologie, cardiologie of van andere afdelingen pass away beelden genereren. Zo kan MMC de patiëntenzorg, de werkprocessen in het ziekenhuis en de samenwerking tussen de specialisten verbeteren.
MMC remains in navolging van de Nederlandse ziekenhuizen OLVG, AMC (Amsterdam UMC, locatie AMC), CWZ en de Noordwest Ziekenhuisgroep het vijfde Nederlandse ziekenhuis dat samen fulfilled Agfa HealthCare nagenoeg alle medische beelden by means of één centraal platform in het patiëntendossier zal integreren. Dit vereenvoudigt de uitwisseling van beelden tussen artsen, zorgpartners en patiënten, ook buiten de muren van het ziekenhuis.
” Nu werken we nog met verschillende silos voor het beheer van de medische beelden. Elk hebben ze hun eigen karakteristieken en pass away maken de uitwisseling van data gecompliceerd. We zien dan ook grote voordelen aan het hebben van één oplossing die alle beelden van de varied afdelingen van ons ziekenhuis samenbrengt,” zegt Michiel Baldal van MMC.
” De invoering van één centraal platform zal ons helpen om onze ambitie op het gebied van doelmatigheid, kwaliteit en veiligheid van de zorg waar te maken. We zijn tevreden dat we voor dit omvangrijke job opnieuw kunnen samenwerken met onze partner Agfa HealthCare.”.
” We zijn heel trots dat een gerenommeerde ziekenhuisgroep als MMC gekozen heeft om over te schakelen naar het Agfa HealthCare Enterprise Imaging-platform voor het beheer van alzijn beeldvormingsgegevens en -processen, in radiologie, cardiologie en daarbuiten,” zegt John Emmerik, Managing Director van Agfa HealthCare in Nederland. “We kijken ernaar uit om onze langdurige samenwerking verder uit te bouwen en het ziekenhuis in zijn ambitieuze visie te ondersteunen als technologiepartner.”
.
Voor meer over Agfa HealthCares Enterprise Imaging Platform: klik hier

Enterprise Imaging changes the existing IMPAX PACS service and adds cardiology reporting;
A single platform will change the numerous applications utilized today by the various specialties in image management.
To easily access medical images inside and outside the health center, Enterprise Imaging incorporates with the Electronic Patient Record (EPD).

Maxima MC in the Netherlands chooses Agfa HealthCares Business Imaging Platform to support its performance, security and quality ambitions
A single main platform for the processing, storage and archiving of medical images fulfills the health centers ambitions in terms of performance, quality and security.

Agfa HealthCare announces that the Maxima MC (MMC) in Eindhoven and Veldhoven has chosen, after a period of market research, to carry out the market-leading Enterprise Imaging platform with incorporated VNA. With this, MMC and Agfa HealthCare restore their collaboration.
Check out complete news update below (in Dutch)
.
Maxima MC kiest opnieuw voor het beeldmanagementsysteem van Agfa HealthCare.
Eén centraal platform voor de bewerking, opslag en archivering van medische beelden beantwoordt aan de ambities van het ziekenhuis op het gebied van doelmatigheid, kwaliteit en veiligheid.